Projectes

Conjunt de treballs realitzats a l’edifici del Rectorat de la universitat de Lleida: tancaments d’alumini de trencament de port tèrmic per l’exterior amb lluernaris a coberta. Folres de cornisa amb composite Alucobond. Divisòries d’oficina i sòbria barana d’escala amb vidre templat combinat amb perfilaria d’acer inoxidable.
Quiosc urbà destinat a la venda de xurros, xuxeries i refrescos. Construït a partir d’estructura de ferro galvanitzat i folrat per l’exterior amb panell sanvitx amb acabat Corten. Folrat interior amb HPL blanc de 10mm. Coberta invertida amb canal de recollida d’aigües oculta. Cubs de vidre ensamblat amb adhesiu per raigs V per exposar producte.
Edifici circular per ubicar exposició i oficines. Els tancaments en forma poligonal, vidres 8+8 per planta baixa (exposició) i reflectant amb cambra pel mur cortina. Accessos laterals amb mur cortina semi estructural i marquesina d’inoxidable. Escala metàl·lica que connecta soterrani, planta baixa i altell d’oficines.
Façana amb estructura de formigó recoberta per tauler fenòlic (Parlex) amb tancaments de vidre perimetrals en cada planta de les oficines. Sistema de mur cortina estructural. Escala majestuosa amb estructura de tub d’acer inoxidable i graons i barana de vidre.
Tancaments per façana principal en mur cortina amb tapeta. Marquesina en porta d’entrada. Espectacular escala estructural  en ferro i fusta.
Nau industrial construïda en prefabricat de formigó, formada per magatzem i 3 plantes en nau annexa d’oficines. Sistema de mur cortina estructural amb fixes i finestres projectants. Zona d’entrada amb tancament de vidre laminat i securitzat i folrats de composite (Alucobond) Escala estructural amb platabanda de ferro, graons en vidre laminat i barana de vidre templat.
Habitatge unifamiliar aïllat. Disseny de façana ventilada amb peces de formigó polímer blanc de grans dimensions. Projecte on s’han cobert molts capitols amb acer, vidre i alumini: tancaments d’alumini, porta de tanca d’accés a la parcel·la, porta de garatge, baranes d’acer inoxidable amb vidre, bany.
Habitatge unifamiliar aïllat, amb disseny de façanes espectacular, amb grans espais interiors, estàncies agradables i lluminoses. Treballs realitzats: Tanca exterior, porta de tanca i de garatge. Tancament d’alumini exteriors de grans dimensions. Divisòries interiors de vidre, mampares de bany i decoració. Escala interior d’accés a planta pis. Cub central de l’edifici construït amb estructura de ferro galvanitzat pintat negre i folrat per lamel·les de PARLEX, amb obertures projectants – basculants de creació pròpia.
Àtic dúplex destinat a vivenda. Projecte de disseny minimalista. Vidre i acer inoxidable combinat amb pedra natural de pissarra i fusta de maple: Revestiment de pilars estructurals de l’edifici amb xapa d’acer inoxidable satinada. Escala interior de comunicació dels dos nivells del dúplex amb platabanda d’acer inoxidable, amb barana de vidre securit i graons de fusta, sobirà i lleugera. Baranes de vidre amb folre de cantells de forjat amb xapa 10mm d’inox per les balconades interiors. Porta de vidre per separar compartiments. Tancaments exteriors amb alumini inoxidable plata i vidre tècnic. Decoració i banys (mampares).